Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Als we een gezond lichaam willen verkrijgen of behouden, dan is ons dagelijks voedingspatroon van essentieel belang. Ons lichaam kan alleen dan goed functioneren indien het dagelijks de juiste vitamine en mineralen binnen krijgt.

En juist deze voedingsstoffen worden gehaald uit datgene wat wij tot ons nemen. Doordat we niet voldoende voedingsstoffen binnen krijgen en ons systeem overmatig wordt belast verlaagd onze natuurlijke weerstand tegen ziektes en infecties. Met als gevolg dat we klachten krijgen en ziek worden.

Door ziekte, stress of andere belasting van buitenaf kan uw afweer verminderden, waardoor u een grotere kans heeft op lichamelijke klachten. Om de kans op of het verhelpen van lichamelijke klachten te voorkomen of te verhelpen kunt u veel informatie vinden op de site slimgenezen.be

Heeft u ondersteuning nodig bij uw weerstand of energie?

De natuur geeft ons de ingrediënten voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Dat is de kracht van de natuur. Het streven van Get Health Be Well is mensen te helpen een goede gezondheid te krijgen en te behouden. De basis van de producten die we maken is de organen te voorzien van de optimale moleculaire omgeving, in het bijzonder de ‘optimale concentraties van stoffen die normaal in het menselijk lichaam aanwezig horen te zijn’. Voor de een betekent dit in goede conditie blijven en voor een ander om de stress van alledag beter het hoofd te kunnen bieden.

Door wie worden de Get Health Be Well orthomoleculaire of fytotherapie producten voorgeschreven?

De behandeling met vitamine, mineralen of geneeskrachtige planten wordt door artsen en alternatieve genezers voorgeschreven. Gewone kwaaltjes kan men ook zelf met verschillende producten in de vorm van capsule of tinctuur goed behandelen.

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire producten zorgen voor natuurlijke genezing door moleculen in de goede hoeveelheid. Steeds vaker wordt beseft dat veel ziekteprocessen altijd te maken hebben met beschadiging en/of verstoring op cellulair niveau.

Bij orthomoleculaire geneeskunde ga je uit van van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Het zelf herstellend vermogen kan aan­getast zijn door stress, virussen, eenzijdige voeding, gebrek aan vitamines of mineralen maar in alle gevallen leidt deze aantasting er toe dat ons immuunsysteem niet meer optimaal werkt.

Door een minder goed functio­n­erend immuunsysteem krijgen ziektes meer een kans. Maar wie ziek is, kan dankzij de juiste producten het ­immuunsysteem weer versterken en zo het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleren.

Fytotherapie

Fytotherapie staat voor genezing door middel van planten extracten. Plantaardige extracten met als doelstelling gezondheid van het individu te herstellen, bevorderen of te behouden.

Door wie wordt orthomoleculaire of fytotherapie voorgeschreven?

De behandeling met vitamine, mineralen of geneeskrachtige planten wordt door artsen en alternatieve genezers voorgeschreven. Gewone kwaaltjes kan men ook zelf met verschillende producten behandelen.